Аромат на разкървавена малина.
Огън, подклаждан от сухи спомени.
Потресен съм от дрипите на мига, който настъпи.
Настоящето ми е неизсъхнало още.
Няма време!
Чувствам, че викам дъжда.
Сивото капе на глътки -
изплюто далече встрани.
Свито в скута ми е непорочното черно -
сочи вратата към бялото и твърди, че...
обича да му блести.
Изнесох го... и се целунаха с бялото.
Избухна необуздана феерия.
Клепачите ми припаднаха.
Лъхна им някакво синьо и ги... свести.
Пак чувствам, че викам дъжда.
Всяка капка се влюби във цвят и...
оплодиха всемира ми.
Вятърът подреди ги в бъдещи мои картини.
Спомен за благословия е бъдникът,
подклаждащ огъня на живота в камината ми...
© Георги Колев All rights reserved.
оплодиха всемира ми."
Очи имаш,широко,на вътре отворени!Удоволствие е стихът ти!