Jan 28, 2017, 4:27 PM

Любовта насън убива... 

  Poetry » Love
500 0 2

Ще молиш ли от срам да ти простя,

когато дойдеш и в съня ми късно.

Да цъфнат мигом всичките цветя,

в нежна сутрин в тебе да възкръсна.

 

Ще галиш ли небето ми от грях,

което ти в душата сътвори ми.

С болката обикнал съм те аз,

защото любовта насън убива!

© Аз All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??