Прегърни ме, преди да заспя!
Силно, нищо, че боли!
И тази нощ дъждът не спря.
От цяла вечност сякяш вън вали.
Към себе си ме притисни,
да усетя, че те има. Но всеки спомен
ти, за другата, приспи -
ЛЮБОВТА НЕ Е ИГРА ЗА ТРИМА!
„Обичам те", тихо ще прошепна аз,
тихо, за да чуят само малките звезди!
И тази нощ ще мълчим!
Ще очакваме да дойде и при нас съня!
Потърси ме в мрака,
а аз ще затворя очи,
да не видиш, че отново плача,
че не спира и не спира да вали.
Лека нощ, любими!
Моля те, не ме целувай ти!
Любовта не е игра за трима,
но знам, ПАК НЕЯ ЩЕ СЪНУВАШ ТИ!
© Вероника Бузова All rights reserved.