Nov 19, 2009, 11:31 AM

Любовта не казва "Идвам" 

  Poetry » Love
848 0 0

ЛЮБОВТА НЕ КАЗВА "ИДВАМ"


Една мечта, която дълго сме очаквали,

тихо с дланта си измислена ни погали.

Като измръзнали звезди с дъха си ни стопли,

и изтри от душите ни тъжните вопли.


Тя не е във сън бленувана,

нито е в мечта нарисувана...

Любовта не казва" идвам" -

 неистов копнеж сърцата обзема.


Любовта е в шепота на плахите устни,

и в трепета на пръстите страстни.

Любовта е в сълзите проляти в нощта,

тя прозира дори в гордостта.


Розово мракът любовно шепти,

любовта се втурна в наште съдби;

о, сърце, недей да отричаш,

защото ти обичаш, обичаш, обичаш...



© Лиляна Стойчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??