Когато някой те прегърне си мислиш,
че никога няма да те пусне.
Този някой те кара да се смееш и изведнъж изчезва... Няма го...
Няма я любовта, но има спомени и то хубави...
Продължаваш да живееш в сънища и мечти, защото любовта я няма...
ТЯ НЕ ТРАЕ ПОВЕЧЕ ОТ МИГ...
© Цветомира Димитрова All rights reserved.
Често се случва така,преди да се осъзнаем обятията ни остават празни...