Любовта от пръв поглед е в очите ти,
случайност или съдба в теб се появи.
Така изведнъж и без да я очаквам аз,
дойде любовта в мен от пръв поглед.
Дойде и гола се настани в сърцето ми,
любовта от пръв поглед по лицето ми.
Дойде любовта, красива и неканена,
по-романтична от Луната и звездите…
Дойде любовта и носеше лицето ти,
и вълшебство случи се в душите ни.
И така от пръв поглед се влюбих в теб,
още откакто те видях срещу мен…
Влюбих се в теб без да искам, и в миг,
и просто настани се в ума и душата ми.
И не разбрах как случи се тя изведнъж,
любовта от пръв поглед в очите ми…
Но превърнах се в най-щастливия човек…
© Лили Вълчева All rights reserved.