Земният ми път се губи
в бездната сред мъки и тъми.
Едно сърце те още люби
и две очи без тебе са сами.
Залезът зове ме, мила,
и без теб съм ази натъжен.
Колко топла обич душа е скрила
в този свят бездушен и студен...
© Георги All rights reserved.