Oct 10, 2009, 5:14 PM  

Люлка 

  Poetry » Other
526 0 9

От жълтото на слънчогледи
изплитам новата си люлка.
Във нея мащерка ще сложа
и славейче – да ти свирука.

От бяло-синьото в небето
ефирен балдахин ще метна,
та като дойдеш ти при мене,
да се усамотим най-сетне.

Събуй сандалите и скачай
във най-зелената ми стая!
Глава сложи върху ръката ми,
люлей се в лятната омая.

© Павлина Гатева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??