Люляци
Душата ми сега е ваза
и сменям всеки ден цветята.
Ухае утрото на люляци.
От извори излива се водата…
Лилави облаци на май,
отново вдишвам аромата!
Пред мен- зеленият безкрай
и се пробужда пак земята…
14.05.2011 год.
© Радка Миндова All rights reserved.