Не ме обича! Не ме желае! За мен не мечтае!
Не ме поглежда и това на едничка мисъл
ме навежда - той никога няма да е с мен
и сърцето му от мен да бъде в плен.
Аз никога не ще бъда жената, на която
ще е той в краката.
Той е мачо за жените и разбивач е на мечтите.
Ще ме разиграва - това е ясно - и душата ще се развихри бясно
и на терена ще стане опасно,
защото никой не може да си играе с мен
и да остане ненаранен!
Ще го гледам с поглед ироничен, макар да е
прикрито неприличен.
В очите ми ще се чете ненавист, а всъщност
сърцето ще изпитва завист, защото той
не може да е мой и в леглото си върти жени безброй.
Той не е създаден само за една и това разбрал го е в мига,
в който в огледалото е познал сваляча,
на чиято въдица всяка се закача.
Теорията му ей сегичка ще разбия
и чувствата си с леден поглед ще прикрия!
Нека да му бъде за урок, че не е за жените Бог!
© Красимира Неделчева All rights reserved.