Oct 7, 2017, 4:10 PM

Мафиот 

  Poetry » Humour
999 3 12

Днес реших

ще ставам мафиот

да напълня скъсания джоб

 

прашният костюм от сватбата изтупах

лъснах и чепика лачен

косата със помада си намазах

воден пистолет- запасах

целунах кучето за сбогом

казах..мила

не знам дали ще се завърна

но знам, че ще ме чакаш скъпа

 

нахъсан бях, и убеден в успеха

погледнах се в огледалото

от страх се то- напука..

гърди изпъчих

перчем заметнах

излязох в коридора

там удобно чакаше асансьора

 

мислех да запаля голфа

пура да си купя

да съм по чаровен

 

всичко се уреждаше прекрасно

всички мацки ще превзема

като видят пистолета и

двата лева в джоба

 

но на първият етаж се сецнах

домуправителят срещнах

 

филма свърши когато

каза..

абе ти кога ще си платиш сметките

 

напръсках го със пистолета

а пък той наби ме,и издърпа ми ухото..

 

вика пак пиян си..бързо прибери се в къщи..

 

..легнах си и пак  гледах един филм за

МАФИОТИ.

© Христо Манчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??