Днес Магарето зачуках...
със синджир, да попасе!?
То вързано е... пасе и не разбира,
че приковано е.
Къде поуката ще я усети...
дали за вяра и добро?
Магията ще се получи...
когато няма Зло. Дали?
Магарето все още си пасе...
но взе уши да мърда!? Оглежда се.
Страх завзема... Магарешко сърце?
Май две каруци днес ще дърпа.
© Ангел All rights reserved.