Jul 26, 2018, 7:29 PM

Магазин за сънища 

  Poetry
333 1 4

Ела в на душата ми края!
Рисувай луната, целувай я!
Кажи ми! Добро ли вещае
пожарът на бледото влюбване?

Танцувай, дерзай и не питай.
От дрехите спомени има ли?
Галактики плачат. Не викай!
По пътя отдавна сме минали.

Защо си студена? Обичам те!
Уютът ни чака… Желая те!
Небето е сцена. Събличаш се?
Играем без знаци. Омая ме!

Нощта се разстели в телата ни.
Щурците не пеят. Заспали са.
Животът е път за мечтатели,
           когото до кръв те узнали са…        

© Димитър Драганов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??