Магазинче имам - без стелажи,
касов апарат и закачалки.
И продавам - всеки ще ви каже,
шарени лъжи, за откачалки.
Там ще ви усмихне много лесно,
веселото криво огледало.
С гъделичкащи перца, чудесно,
пее ви канарче пощуряло.
Там маймунка криви се в поклони,
пъргава е, веща и сърцата.
В джобчето на пъстри панталони,
крие тя бонбони, за децата.
Куклата ти, русата се счупи?
Камиончето ти не е цяло?
За усмивка мама ще ти купи.
В магазинче с криво огледало...
© Надежда Ангелова All rights reserved.