Feb 19, 2012, 9:27 PM

Магия 

  Poetry
814 0 12



Намерих книга,

която

едва разлистих

и в магията потънах

на нейните слова.

Очите ми показваха

буквите да следвам,

но написаното

не можех да прочета.

 

Сърцето ми прошепна,

че тази книга,

твоята,

не се чете –

усеща се

с душа.

 

 

 

 

 

© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??