"И тази нощ не правихме любов..."
Снощи правихме любов! Отново!
Беше нещо повече от чувство.
Бе стихия. Ураган и огън.
Беше мисъл, жажда и изкуство.
Беше сладка болка. И магия.
Само устни. И туптящи длани.
Тази нощ успяхме да открием
как при нас за дълго да остане.
© Нели Вангелова All rights reserved.