Магия
Един ден те срещнах случайно
и се влюбих безкрайно.
Веднага усетих, че ти си жената,
с която бих отишъл дори на Луната.
Срещам първия ти поглед сутринта,
целувам те - ти си моята сбъдната мечта.
Единствена за мен си ти -
сърцето ми за теб тупти.
Семейният живот с мен сподели,
най-красивото дете ми подари.
Гледаме заедно как слънцето изгрява
и в неговите очи се отразява.
Аз нежно ви докосвам
и с голямата си любов ви омагьосвам!
© Гри All rights reserved.