Сълза една, частица странност,
живот забулен в самота,
измислен сън и миг безкрайност,
реликва свята - свобода!
Съдба от призрачна магия,
лилави спомени в нощта...
Не питай страннико,вземи я!
До теб е спряла любовта!
7.02.2005г.
© Даниела Иванова-Рибарска All rights reserved.