Че кой съм аз и да го крия,
че ти си древната магия
и караш хората отдавна
с Любов да раснат стародавна.
Че ти, Любов, си златно зрънце
под древното ни скъпо слънце.
Живота правиш го красив и
дните вече не са сиви.
Че ти си цветето в живота
и водещо до нова кота.
От теб зачева се начало -
във детската душа звучало.
Човекът от Любов се ражда
и с земна нежност се обгражда.
В среда живее обичлива,
расте си под звезда щастлива.
Ти вкарваш тръпка във сърцата
с усмивка светла на лицата.
Искри в очите ти се раждат
и силни чувства се пораждат.
Сърцата ритъма преплитат -
взаимно винаги се питат:
- Обичаш ли ме още, мили?
- Обичам те до сетни сили!
© Никола Апостолов All rights reserved.
Не ме забравяйте, защото ме импулсирате за писане!
Бъдете здрави и пишете, та и аз да се радвам на хубавите Ви творби!
Поздрави от мен и хубав ден!!!