Като приказка красива е нощта,
с канделабрите на свойте светила...
Здездите в златните одежди,
пред царицата Луна с поклон,
искри разпръскват на надежди
по млечно-пътен небосклон...
Нощта, разпуснала коси красиви,
препуска със крилатия си кон,
над тайно-влюбените самодиви,
звезден прах, вълшебен ръси,
омагьосва ги и прави ги щастливи!
D. Patton
© Дейзи Патън All rights reserved.