1. Дали преди, във някой друг живот,
пресичали сме пътища житейски?...
Дали мечтали сме си за любов,
или оставали сме с теб далечни?...
2. А някога, във бъдещ наш живот
и може би във друго измерение
ще помним ли за своята любов?...
ще искаме ли да я изживеем?...
3. Дали били сме?... Или някога ще бъдем?...
Въпросът - хамлетовски ми се струва...
Добре е с тебе любовта да изживеем,
защото "утре" може да не съществува...
4. ... И "вчера" - също... Само подозираме -
неясни са ни спомените "оттогава"...
Но истината е, че винаги остава
Магията на земното привличане...
1995 г.
© Таня Георгиева All rights reserved.