Оставили древните маи
наследство за нашия свят.
Разумни глави разгадали,
че хората чака ги край:
"Земята, светът ни и ние
ще станем на прах в миг един
и никак не можем да скрием
частичка от свойте мечти..."
Но, щом... оптимизъм си имам
от разума повече, май, :)
не мога (дори да опитам!)
да "видя" далечния "край",
предсказан от древните маи,
тълкуван във нашите дни...
По-чест(н)о, подсказват ни (зная),
към себе си ний да вървим... :)
© Ваня All rights reserved.
ЧНГ!