Май
на П...
Простря килимите си май.
Изви изящна шия макът.
Здравецът опъна ласо
и първите пчели зачака.
Птиците за нещо спорят…
Май е днес едно видение.
Цъфтят пак твойте рози
и увяхват в друго измерение…
23.05.2011 г.
© Радка Миндова All rights reserved.