May 17, 2017, 9:52 AM

Май 2 

  Poetry » Love
266 0 0

В прегръдката на май

роза прекрасна цъфти

и ангел от небесний рай

унася ме в мечти.

 

И с копнеж за нещо чисто

душа волно лети

сред сиянието златисто,

що дари ми ти.

© Георги All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??