Май отмъсти на ноември,
показа му що е туй студ,
припомни му с подли маневри
как правеше се на луд.
От цялата таз надпревара
ошашка се дружно народът
и всеки от нас е прекаран,
и всеки е чалнат немного.
Едва ли възможно е значи
нормални в света да са двама -
аз, моя милост - писачът -
и ти, що четеш тази драма.
Светът ще е чудничко място,
когато излезе закон
ДА ВЗЕМА СИ ВСЕКИ ЛЕКАРСТВО,
дори да е здрав кат бизон!!!!
© Константин Коев All rights reserved.