Aug 13, 2007, 9:14 AM

МАЙЧИНО ЛИЦЕ!!!  

  Poetry
785 0 7
За Аделина Терзиева

Мога да те прегръщам вечно,
сгушена в топлото ти тяло,
да усещам всяка вечер
шепота в сърцето полудяло

от мъките на идващата старост -
дошла забързана да прибере
останалите капки младост
от красивото ти майчино лице.

© Недислава All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??