Dec 28, 2016, 7:47 AM  

"Майката" 

  Poetry » Free verse
668 0 0

"Майката"

 

Майчината сила, е една!

Единствена по сила си е тя.

Никои, никога няма да го осъзнае, докато не откъсне рожба от плътта си.

С кръв и болка да преживее и радоста от това, че ще живее,

За нов живот... и нов преврат дa преодолее!

 

A.G

© Asya Dimitrova All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??