Oct 26, 2017, 8:20 PM

Майстора и Маргарита 

  Poetry
247 0 1

Танцувам в 5:30
върху дрехите ти,
ти си изчезнал,
смея се безпаметно,
утре няма да помня,
че те е имало,
аз съм достатъчно луда
и без да пия.

© Ивона Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??