Хей, секси! Защо си усещам сърцето
да бие на две педи над коленете?
Не зная как паднах до толкова ниско,
но гледам във тебе и нищо не искам,
освен да те гледам. А ти да се правиш,
че нищо не знаеш и да продължаваш
със тази побъркваща чупка във кръста,
с бедра, подивели от шепота пъстър
на твоята иначе девствена рокля,
и погледа, погледа толкова мокър!
И даже не зная кое е по-секси –
гърдите ти в тези пристанища тесни,
или мисълта, че си моя съпруга
и друга не искам. И никоя друга
не може така да флиртува със устни,
че стонът в гърдите ми да се отпусне
в пияна въздишка и тя да простене
със всеки акорд на една "Макарена".
И да коленича накрая бездумен,
в триъгълник шеметен да се изгубя.
© Валентин Евстатиев All rights reserved.