Не ми стига зрънце обич –
аз искам да имам планета,
безкрайност.
Не ми стига частица нежност –
аз искам море, океани.
Не ми стига искрица огън –
аз искам пожари.
Не ми стига минута със тебе –
аз искам да е вечност.
© Румяна Маринова All rights reserved.