Ухае на малинови устни, когато затворя очи.
И в тези следобеди вкусни
заравям се в твойте коси.
Отново е лято и лягам
в тревата, където си ти.
До мен е горещо, посягам
и Юли в ръцете гори.
Възбудено слънце огрява
безгрижни тела във пръстта.
Докосват малини ръцете
и късат без страх от греха.
© Ивайло Василев All rights reserved.