Dec 15, 2013, 6:17 PM

Малинки 

  Poetry » For kids
707 0 3

           Малинки

 

Днес във детската градина

ще рисуваме малина,

малък вкусен плод е тя

за закуска е добра.

 

Става и за сладолед

щом разбъркаш я със мед,

сметана добави

и в хладилника сложи.

 

А сладкишът е мечта,

с мама, с тати у дома,

баба ще го опече

ех, че хубаво ще е!...

© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??