Малка лоша скитница
Искам да ти кажа толкова неща...
а дали е нужно почвам да се питам.
Ти, всъщност, "изучаваш любовта",
а пък аз съм малка лоша скитница.
Скитам във пространството,
в очите ти...
Скитам в настоящите си спомени.
Скитам в дните ми...
и в дните ти
искам любовта.
Огромно е
чувството, което ме изпълва
и ме кара да се търся във душата ти.
Аз не бързам. (Може би не бързам).
Любовта е винаги пристрастна.
© Надежда Маринова All rights reserved.