Nov 22, 2013, 7:09 PM

Малките строители 

  Poetry » For kids
522 0 2

 

Малките строители

 

С кубчета и камион

ний строиме дом след дом,

там на детската площадка

в пясъчника със лопатка.

 

Всеки труди се сега,

Пепи с детската кола,

Мишо с камион в ръка,

Еми пък с метла.

 

Всеки с нещо е зает,

ето - Ицо е поет,

той на всички ще разкаже,

че сме дружни ще покаже!



© Вал Герх All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??