Сърцето ми е цялото в твоето...
Живо е.
Тъжно е.
Като стар шансон.
Нарисувай ме в очите си.
Запази ме за бъдещето си.
Аз съм твоята роза.
Защото ме караш да се чувствам свободна.
Ех моме, ти си...
Аз съм...
Защото ти си...
© Сатин Роксан All rights reserved.