Apr 15, 2009, 8:48 PM

Малко момиче 

  Poetry » Love
585 0 0

Ох, момиченце, ах, девойче малко,
какво е любов, не знаеш сега,
за тебе тя е игра,
ти си дъщеря  на плътта.

Аз искрено желах тебе да любя,
но ти с мен се подигра.

Нима всичко игра е?
Ти си дете на страстта.

Аз доверие имах на твойта усмивка,
но тя се оказа наистина зла,
за теб игра любовта е.
Но още си малка сега.

Ах, сладко и лошо детенце,
със тази черна шега,
аз вярвах много на тебе,
не знаех за твойта игра.

Чудя се дали ще се осъзнаеш,
нявга ще отхвърлиш ли страстта,
дали някой ден ще узнаеш
какво е това Любовта?

А аз за сега се оттеглям,
но знай ти, девойче  на страстта,
ще се върна отново и тогава
ще научиш и ти за любовта.

 

© Дамян All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??