Слънчице малко постави в косите ми,
всеки кичур помилван от теб – засия.
Щастливи звезди заблестяха в очите ми.
Завъртя се светът … в тях любов оживя.
От лъчите изплетохме лято безумно,
поехме по прашния път през гори и поля.
Слънцето ти си в живота ми труден.
Малкото слънце, стоплило мойта душа…
Благодаря ти!