The work is not suitable for people under 18 years of age.
тя ме покани на вечеря
(обичате ли Брамс) и предупреди
да знаеш – в моята кухня не сервират сперма
въздъхнах и от водкопроводът ми излезе дим
обаче още на ордьовъра тя влезе в ролята на Франсоаз
разголи се до кръста и страстно каза
виж те плачат за любов смучи ги нежно
после извади оксижена
аз…
… се надървих но все пак запазих благоприличие и ум
защото бях казал обичам Брамс и ще те пазя
защото това искаше да чуе и даже се направи че ми вярва
после отряза от тортичката си слънце със черешка
и нищичко не каза
все пак на челото й прочетох харесваш ми космат
просто ухаеше безочливо на младост
и аз престанах да съм Ангел
най-скромно нощта беше безумно тестостеронна
изгълта я до дъно
чаровното ми мънинко чудовище
а на сабах
(докато тигрицата блажено мъркаше в съня си)
изпитах най-върховния екстаз
станах
облякох се
излязох
и се прибрах в семейството си
о Франсоаз о добър ден тъга
(а казва ли ми водката дали е.ах)
#
© Ангел All rights reserved.
едва ли знаеш какво е самота по посока на часовниковите стрелки
(бъди!! с някой)