The work is not suitable for people under 18 years of age.
Тъжни мисли
прeз главата ми претичват
... като сираче в нощ дъждовна...
...богат съм по душа,
...а, сърцето ми...
...сиротно...
...отново пия... Зизи Топ си слушам...
...червеят на самотата...
отново ме оножда...
...седя си в къщи, а душата ми бездомна.
...чувам как навън врабчетата се карат...
...вероятно за любов...
...тайно им завиждам...
...седя си в къщи...
... а на рамото ми...
..черен гарван...
... белият го няма вече...
...на друг на рамото...
...е кацнал...
© Христо Манчев All rights reserved.