Перфектен си за еднодневка.
Употребен преди края на срока за годност.
Вкусен навярно, покварено нежен,
с глазура, събуждаща апетитни копнежи.
Перфектен си... за еднодневка.
Като порция щоколад с горчиво-сладкия вкус на бадеми.
Консумация ти е напълно естествена -
за удоволствията се намира време.
© Радостина Попова All rights reserved.
Как ли би се почувствал, ако осъзнаеше какво му казваш с този стих
Ама такива не осъзнават...
Поздрави!