Тревата червена
утъпкана младост
съдба заградена
сини череши
кайсии убити
премачкана зелка
пръстта наторена
в малкия свят
Червена трева
врани обесени
кръстове мрачни
къщи размачкани
рози увяхнали
нарциси скъсани
кладенец сринат
водата отровена...
... еххх
© Кефор Потрати All rights reserved.