Jul 10, 2009, 7:30 PM

Мамо... 

  Poetry
546 0 7
- Мамо! - радостно извика
моят син - За сметало
ще ми служат птиците
по жиците.

Дете с душа на птица.

© Латинка-Златна All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??