Мамо, искам да съм морски слон,
цял ден да лежа на някой склон.
Яж тогава шунка и бекон,
ще приличаш на надут балон.
Мамо, искам да съм крокодил,
цял ден да лежа в реката Нил.
Яж тогава пилета на грил
щом стомахът ти не ти е мил.
Мамо, искам да съм шампион,
там на олимпийски стадион.
Яж тогава моркови, лимон
и спортувай в близкият салон.
© Хари Спасов All rights reserved.