„Мирела“, мамо,
е име, в което са
слети три (с)тона
от (с)тоновата
стълбица - „ми“, „ре“ и „ла“,
и които, щом
ги изпеем, се
получава небесна
пренезабрава!
...................................................
Поезия и
музика, мамо, вървят
ръка за ръка!
...................................................
И още нещо,
мамо! - „Мирела“ е и
„Мир, ела!“, нали?!...
© Стоян Минев All rights reserved.