Какво очакваш
не знаеш дълбоко в мен
непонятен, загадъчен и съвършен
учените колкото повече откриват
толкова по-малко не знаят, душата ми е жен-шен
без кислород и маска живея
под налягане безцветно, течно около мен
на дъното е светло
на повърхността е тъмнина
дълбоко до мен, ако оцелееш
ще бъдем с теб до края на света
във Марианската падина
без кислород и маска
между тъмнина и светлина
...
© Stew Carrey All rights reserved.