Nov 7, 2008, 12:08 PM

Марина 

  Poetry » Love
1013 0 4
 

Ти си ангел небесен.
Залез на нощта и изгрев на деня.
Нежно възпята в тихата есен...
Ти си птица в небето
и морска звезда във морето.
Мираж във пустиня
с красивото име Марина.
Ти си въздух в моите гърди
и искра в моите очи.
Нежна роза, ала без бодли...
Ти си радостта на моето сърце
и топла прегръдка в моите ръце.
Дните ми изпълваш в светлина...
Ти си моята приятелка добра!

© Елена Трифонова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??