Мария
В училището на сърцето бедни няма
За Мария всички плачат.
На Мария всички се молят.
Всеки носи Мария в себе си
и всеки е Мария в същността си -
износващ Дух Господен, докато Той се роди.
Роди се Дух Господен -
звезда Витлеемска в земите юдейски,
за да се събудят спящите,
да провидят незрящите,
да прозрат чудото на сътворението.
© Есфир Асфар All rights reserved.
Поздравления!