С бялото на мислите ще те закича,
ще го пресуча с нишки от червеното
на кипналите в мене чувства,
ще бодна стръкчета кокичета
и ще наричам... ще наричам...
от утре слънцето да грее във зеленото
на твоите очи, които аз обичам
и всяка вечер да потъва зачервено
по устните ни – мартенички,
щастливо сплетени в обичане.
Честита Баба Марта!
Виртуална мартеничка-целувка за всички вас, приятели!
© Весела ЙОСИФОВА All rights reserved.
бъди здрава и щастлива...
сърдечно те прегръщам, с обич.