Предизвиквам нежност в теб,
толкова съм малка...
Губя се в ръцете ти,
цялата ме разтрепера...
Чувствам те навсякъде по мен,
като безброй пеперуди по кожата,
блестяща от плажното олио,
отразява желания и слънцето в погледа...
Плъзгаш се само по повърхността на желанието ми,
а ти си реално в същността му...
Искам те точно тук и сега,
и после, и във водата, и на пясъка...
Ще те науча да разбираш
значението на всяка моя усмивка...
Но тази дългоочаквана целувка
остана да гори само във въображението ми...
Засега...
© Таня Атанасова All rights reserved.