Не вярваме
Изгаряме
Не спираме
Умираме
Все търсиме
Не се побираме
Ни в кожи
Ни в тела
Ни в ложи
Ни в русла
Едни ръбати
Дори зъбати
Невярващи
А искащи
Да сме галени
Да сме хвалени
Оставаме измамени
Без любов
Без ласка
Живот зад маска
© Любомир Деничин All rights reserved.